Engelsk
Tysk
Island

Veibeskrivelse

Borrevannshytta er i en times kjøring fra Oslo og 20 min til Tønsberg. Fra E 18 tar man av i Koppstadkrysset mot Horten. Etter ca 4 km ta til høyre inn Vikveien mot Borre. Kjør ca 400 m og der er skilt som viser til Borrevannshytta.

Aktiviteter i området

Borrevannshytta ligger 5 min. med sykkel fra Løvøya , der er det flotte badestrender med gatekjøkken og kafe. Det er kun 8 min. med bil inn til Horten. I tillegg er det mange flere flotte muligheter for bading langs det meste av Hortens kyst.

Borre golfbane ligger i syd-øst av vannet, og ditt bruker man ca 10 min. med bil.

Det er mange fine turstier i området, på vinteren går det oppkjørt skiløype rett ved hytta. På vinteren er det fint å pilke på isen.

Borrevannet er et av Norges beste Gjeddevann og rundt om i Horten er det gode muligheter for fiske både fra land (stangfiske) og fra båt.

I Horten er et av Norges største og mest populære utendørs skateboard anlegg. Hvert år arrangeres "Kanalsession" som trekker flere tusen publikumere og skatere fra hele landet og utlandet.

Horten Svømmehall: Nytt og lyst basseng, nye badstuer og ny vannsklie.

Tufte Gård & Paintball Park: Sommerfest, aktiviteter og kickoff fra mai-oktober.

Vestfold Bowling og Lazerworld: Moro for folk i alle aldre. 12 baners moderne bowlinghall, biljard og spilleautomater. Matservering, øl og vin.

Bilder